Proeverij bezoeken

Hoe kan ik een proeverij bezoeken?
Een wijnproeverij bezoeken is een ideaal avondje uit. Op Wijnproef Agenda vind je een compleet overzicht van wijnproeverijen door heel Nederland. Ben je op zoek naar een wijnproeverij bij jou in de buurt of ben je als liefhebber graag overal van op de hoogte? Check dan vooral onze eventkalender!

Om een wijnproeverij te bezoeken kun je contact opnemen met de organisator van de proeverij. Je komt hier eenvoudig door in onze kalender op de vermelding te klikken.

Reserveringen
Een reservering maken via Wijnproef Agenda is (op dit moment) niet mogelijk.

Entreekosten
De meeste proeverijen zijn niet gratis, houdt dus rekening met entreekosten. Afhankelijk naar welke proeverij je gaat, verschillen deze kosten. Wijnproef Agenda rekent geen kosten voor entree en/of bezoek.

Contact
Voor vragen neem contact op via:
E: info@wijnproefagenda.nl
T: @WijnproefAgenda.

Wij wensen je heel veel plezier tijdens de proeverij!!

Disclaimer: Wij zijn ons ervan bewust dat we een foto hebben geplaatst van een auto. Deze Landrover, bedekt in wijnbladeren, vertolkt het Bourgondische leven van een wijnproever. Wij raden iedereen af niet te rijden wanneer je hebt gedronken. Wijnproef Agenda is nooit aansprakelijk voor enige gevolgen van het bezoeken van een wijnproeverij. Dit betekend ook: Geen 18 jaar, geen druppel / Nix18.

Geen 18, geen druppel

Advertenties